In de lounge deze week: 0 reacties 1 mening 0 top/flops
Bookmark and Share

Istoriya Asi Klyachinoy, kotoraya lyubila, da ne vyshla zamuzh

 
Drama, Romantiek
Sovjet Unie 1966, 99 min

Regie: Andrei Konchalovsky
Met: Iya Savvina (Asya Klyachkina), Ye. Assesorova , Mikhail Kislov ((as M. Kislov)), Vladimir Krylov ((as V. Krylov)), N. Nazarov , Boris Parfyonov ((as B. Parfyonov)),   ...meer

 
  
Pitch: Landarbeidster Asja wordt heen en weer geslingerd tussen twee mannen: een tractorbestuurder die stapelgek op haar is en een losbol op wie ze smoorverliefd is. Hij maakt haar zwanger, maar wil onder geen beding met haar trouwen.


Bijzonderheden: Dit 'verhaal van Asja' is slechts een element in een film die de essentie wou weergeven van het dagelijks leven op het Russische platteland in de jaren '60 - het landschap, de ontberingen, het karakter van de mensen. Kontsjalovski's film is rijk aan details en atmosfeer. Maar Asja's onafhankelijkheid en de mening van de mannen over Vietnam en de goelags was voor de overheid blijkbaar voldoende om de film twintig jaar lang te verbieden.
 

Wat vind jij van Istoriya Asi Klyachinoy, kotoraya lyubila, da ne vyshla zamuzh?

Istoriya Asi Klyachinoy, kotoraya lyubila, da ne vyshla zamuzh Top of Flop?
Istoriya Asi Klyachinoy, kotoraya lyubila, da ne vyshla zamuzh is top!Istoriya Asi Klyachinoy, kotoraya lyubila, da ne vyshla zamuzh is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)