In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

 
Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer poster, © 2017 Dutch FilmWorks
Familiefilm
Nederland 2017, 67 min, Première (NL): 11-10-2017

Regie: Aram van de Rest
Met: Wilbert Gieske (Sinterklaas), Mike Weerts (Joey), Anna-Sophie Kummer (Bloem), Walter de Donder (Frank), Jaak Van Assche (Gijs), Melody Klaver (Tess),   ...meer
Stemmen: Sven de Ridder (Polygoonstem / DJ / Paardenpiet), Jelle Cleymans (Coole Piet), Luk De Konink (Sinterklaas), Vicky Florus (Oma), Lotte De Clerck (Bloem), Deborah De Ridder (Testpiet), Arne Decock (Finn), Emke Douwe Ottema (Polygoonstem), Juan Gerlo (Joey), Jasmine Jaspers (Danspiet), Tinne Oltmans (Tess), Liv Van Aelst (Sophie), Bert Van Nieuwenhuyse (Opa)

 
  
Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer poster, © 2017 Dutch FilmWorks
Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer poster, 2017 Dutch FilmWorks
Pitch: Bloem is dol op het paard van Sinterklaas en van de Sint mag ze er eventjes op rijden. Het paard verliest echter een van zijn gouden hoefijzer in het bos. Zonder zo'n hoefijzer kan Amerigo niet op de daken lopen! Sinterklaas en Bloem moeten samen op zoek naar het hoefijzer.


Bijzonderheden: Dit is de zesde film in de filmserie De Club van Sinterklaas. In de afgelopen jaren zijn er ook andere Sinterklaas gemaakt.


Aanloop: Regisseur van dienst is Aram van de Rest. Hij is naast regisseur ook actief als acteur. Als assistent-regisseur werkte hij veel samen met Johan Nijenhuis.
 

Wat vind jij van Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer?

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer Top of Flop?
Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer is top!Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)