In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos

 
Daily Fables poster, © 2018 Dutch FilmWorks
Animatie, Familiefilm
België, Nederland 2018, 83 min, Première (NL): 19-12-2018

Regie: Jens Møller , Freek Quartier
Stemmen: Georgina Verbaan (Truus de Mier / Zaza Zebra), Loes Luca (Isadora Paradijsvogel), Ad Knippels (Lowieke de Vos), Armin van Buuren (DJ Wally Windhond), Joost Claes (Stoffel de Schildpad), Richard Groenendijk (Ed Bever / Willem Bever), Wiebe-Pierre Cnossen (Chico Lama), Huub Dikstaal (Meneer de Uil), Roben Mitchell (Meneer de Raaf), Leo Richardson (Bor de Wolf), Elsje Scherjon (Juffrouw Ooievaar), Maarten Smeele (Peter Panda), Vinchenzo Tahapary (Droes de Beer), Boyan van der Heijden (Zoef de Haas), Daan van Rijssel (Gerrit de Postduif), Mylène Waalewijn (Myra Hamster), Rosanne Waalewijn (Martha Hamster), Dennis Willekens (Jodokus de Marmot)

 
  
Daily Fables poster, © 2018 Dutch FilmWorks
Daily Fables poster, © 2018 Dutch FilmWorks
Pitch: Een nieuw avontuur van de dieren in het Grote Dierenbos, met Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever en ... . DJ Wally.

Bijzonderheden: Georgina spreekt de stemmen in van 'tuut-tuut-tuut-tuut' Truus de Mier en Zaza Zebra. Armin van Buuren spreekt de stem in van het nieuwe personage DJ Wally en verzorgt daarnaast een aantal nummers voor de film.
Elsje Scherjon, die vanaf het eerste moment de stem van de iconische Juffrouw Ooievaar heeft ingesproken, doet dat opnieuw voor de bioscoopfilm.
pagina 1 van 2   volgende >
 

Wat vind jij van De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos?

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos Top of Flop?
De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos is top!De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)