In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

C'est pas tout à fait la vie dont j'avais rêvé

 
Drama
Frankrijk 2005, 75 min

Regie: Michel Piccoli
Met: Roger Jendly (Le mari), Elisabeth Margoni (La maîtresse), Michèle Gleizer (La femme), Nicolas Barbot (Le petit garçon), Monique Éberlé (La gouvernante)

 
  
Pitch: In C'est pas tout à fait la vie dont j'avais rêvé lijdt een man een dubbel leven, hij heeft ook twee identieke appartementen. Een bewoont hij met zijn vrouw en de ander met zijn maîtresse en zijn club. Toch is het niet het leven waar hij van droomde.


Bijzonderheden: Een man, twee identieke appartementen, een vrouw, een minnares, een bediende. Een man verdeelt zijn leven tussen het appartement waar hij woont met zijn vrouw, het appartement dat hij inneemt met zijn minnares en zijn kaartenclub.


Aanloop: Regisseur Michel Piccoli is vooral bekend als acteur met meer dan 200 filmtitels, hij regisseerde eerder twee films La Plage Noire (2001) en Alors Voila (1997).
Acteur Roger Jendly speelde eerder in de film van Piccoli La Plage Noire (2001), hij was eerder te zien in La maison assassinée (1988), "Sauve qui peut (la vie)" (1979) en L'escapade (1974).
 

Wat vind jij van C'est pas tout à fait la vie dont j'avais rêvé?

C'est pas tout à fait la vie dont j'avais rêvé Top of Flop?
C'est pas tout à fait la vie dont j'avais rêvé is top!C'est pas tout à fait la vie dont j'avais rêvé is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)