In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Dag van de Korte Kinderfilm 2021

 
 
  
Pitch: Speciaal programma Korte Filmdag voor kinderen vanaf vier jaar. Hiervoor zijn korte films uit heel Europa geselecteerd. Reis door Europa, langs zes korte pareltjes uit onder andere TsjechiŽ, Noorwegen. Portugal en BelgiŽ.

Bijzonderheden: Click (Marine Jacob, BelgiŽ 2017) 1'. Als je in de dierentuin probeert een mooie vlinder te fotograferen, vergeet dan niet alle andere dieren om je heen!
Awaker (Filip Diviak, TsjechiŽ 2017) 9'32" In een koud land werkt een oude man als wakkermaker. Hij maakt de mensen in de buurt ťťn voor ťťn wakker. Dan ontvangt hij als dank ineens een oude glimmende bel. Dat is het begin van iets nieuws.
Pawo (Antje Heyn, Duitsland 2015) 7'39". Pawo (Tibetaans voor "moedig") vertelt het magische avontuur van een klein speelgoed figuurtje, dat zich bevindt in een merkwaardige wereld. Dankzij een aantal vreemde metgezellen, wodt het zich geleidelijk bewust van haar kracht en vaardigheden. Pawo gaat ook over moed en in het leven staan zonder angst en vol vertrouwen - hoewel het soms niet helemaal gaat zoals je zou willen...
pagina 1 van 2   volgende >
 

Wat vind jij van Dag van de Korte Kinderfilm 2021?

Dag van de Korte Kinderfilm 2021 Top of Flop?
Dag van de Korte Kinderfilm 2021 is top!Dag van de Korte Kinderfilm 2021 is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)