In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Wil de Krokodil

 
Animatie, Avontuur, Familiefilm, Fantasy, Komedie, Musical
Verenigde Staten 2022, 107 min, Première (NL): 07-12-2022

Regie: Josh Gordon , Will Speck
Met: Javier Bardem (Hector P. Valenti), Scoot McNairy (Mr. Primm), Winslow Fegley (Josh Primm), Constance Wu (Mrs. Primm), Danny Salomon (Animal Trainer), Brett Gelman (Mr. Grumps),   ...meer
Stemmen: Matteo van der Grijn (Meneer Grumps), Carolina Dijkhuizen (Carol), Jelle Amersfoort (Meneer Primm), Cystine Carreon (Mevrouw Primm), Floris Göbel (TV presentator), Soy Kroon (Wil de Krokodil), Frans Limburg (Hector P. Valenti), Silver Metz (Josh Primm), Jayda Monteiro da Silva (Trudy)

 
  
Pitch: In Wil de Krokodil (of Lyle, Lyle, Crocodile) verhuist het gezin Primm naar New York. Daar ontdekt de jongste op zolder Wil, een zingende krokodil — die van badderen, kaviaar en muziek houdt — waarmee hij dolle avonturen mee beleeft, Wil altijd met zijn onafscheidelijke sjaal. Maar hun buurman en zijn kat vinden dat een krokodil in het dierentuin hoort. Wil moet proberen — samen met het hele gezin — dat hij niet zo slecht is zoals iedereen denkt.

Bijzonderheden: Voor de stilering van de film zijn veel elementen overgenomen aan de hand van de illustratie van het boek 'The House on East 88th Street' van Bernard Waber en van de film "Lyle, Lyle Crocodile (1965)" en zijn zelfs te zien als tekeningen aan de muur bij de trap en bij de aftiteling.
pagina 1 van 2   volgende >


 

Wat vind jij van Wil de Krokodil?

Wil de Krokodil Top of Flop?
Wil de Krokodil is top!Wil de Krokodil is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)