In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

FilmLAB

 
120 min


 
  
Pitch: In FilmLab een Double-bill, een 12e editie! Twee korte promo's gemaakt door twee opkomende Aziatisch-Nederlandse talenten: Thuy NGUYEN (Stiletto) en Tenzing WOING (A Precious Shadow).


Bijzonderheden: Stiletto (door Thuy NGUYEN) is een Aziatisch-Nederlands LHBTQIA+ verhaal over een non-binair persoon die een elegante maar onwillige vrouw ontmoet. Wanneer ze voor hen begint te vallen, brengt een herinnering alles plotseling tot stilstand.
A Precious Shadow (van Tenzing WOING) volgt een dinergesprek tussen Chinese immigranten uit de jaren 90 die in de Amsterdamse rosse buurt werkten en woonden. De ontroerende en moeilijke herinneringen die ze oproepen, doen een reis van nostalgie aan de eettafel weer oplaaien en eindigen met liedjes over het missen van thuis.


Aanloop: CinemAsia FilmLAB, opgericht in 2006, heeft meer dan 36 korte films geproduceerd van of over de Nederlandse Aziatische gemeenschap in Nederland. De kernmissie van FilmLAB is om Aziatische Europese film-/mediamakers op te leiden en Aziatische verhalen te creŽren en tentoon te stellen voor film, televisie en online platforms om de Europese media en samenleving te diversifiŽren.
 

Wat vind jij van FilmLAB?

FilmLAB Top of Flop?
FilmLAB is top!FilmLAB is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)
 
In de lounge:
testkees