In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

De Club van Sinterklaas Film: de Gestrande Stoomboot

 
Familiefilm
Nederland 2023, 77 min, Première (NL): 04-10-2023

Regie: Martijn Koevoets
Met: Wilbert Gieske (Sinterklaas), Job Bovelander (Coole Piet), Anouk de Pater (Danspiet), Beryl van Praag (Testpiet), Quinn Bezemer (Self), Aaron Bezemer (Self),   ...meer
Stemmen: Jelle Cleymans (Coole Piet), Jörgen Raymann (Papegaai), Deborah De Ridder (Testpiet), William De Winter (Pietje Fernando), Jasmine Jaspers (Danspiet), Lander Severins (Bakpiet), Thomas Van Achteren (Superpiet), Lotte Villays (Kadopiet 1), Emma Villays (Kadopiet 2)

 
  
Pitch: In De Club van Sinterklaas Film: de Gestrande Stoomboot zorgt een meegesmokkelde papegaai dat de stoomboot van Sinterklaas en de Pieten uit de koers raakt en vast komt te zitten op een eiland. De Pieten moeten enorm hun best doen om te zorgen dat pakjesavond door kan gaan.


Aanloop: Martijn Koevoets is ook de regisseur van De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok (2022), De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje (2021) en De Club van Sinterklaas & het Grote Pietenfeest (2020).
 

Wat vind jij van De Club van Sinterklaas Film: de Gestrande Stoomboot?

De Club van Sinterklaas Film: de Gestrande Stoomboot Top of Flop?
De Club van Sinterklaas Film: de Gestrande Stoomboot is top!De Club van Sinterklaas Film: de Gestrande Stoomboot is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)