In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Nieuwe VOD titels in week 14

01-04-2020 - We presenteren de titels die deze week (week 14) uitkomen als VOD. Er is wederom voor elk wat wils: van actie tot filmhuis. Een complete saga is er ineens zelfs beschikbaar. Onze film op vod van de week is Suriname.
...lees meer
 

Bioscopen en horeca dicht tot en met 28 april

31-03-2020 - Bioscopen en horeca in Nederland blijven gesloten tot en met 28 april. Hiermee vervalt eerdere berichtgevingen over maatregelen tot dinsdag 6 april. Dit werd aangekondigd tijdens een persconferentie van het kabinet vandaag om 19:00 uur. Geen extra maatregelen.
...lees meer
 

TOP 10 VOD Trends: week 14

30-03-2020 - Update: 2 april. Maandag kwam de film Suriname uit en nestelt zich bovenaan de daglijst. Trend: Met Trends geven we aan hoe de markt voor huur video-on-demand (VOD) zich ontwikkelt deze week in Nederland.
...lees meer

Shortcutz: Skogafoss

30-03-2020 - De kortefilm van de week deze week is een aangrijpende film over een getroebleerde moeder zoon relatie. De film was eerder genomineerd voor meerdere categorieŽn tijdens de Shortcutz Amsterdam Awards, met Martijn Lakemeier, Gaite Jansen en Anneke Blok.
...lees meer
 

Gratis films kijken thuis

28-03-2020 - De stijd voor de online kijker is definitief uitgebroken: er zijn heel veel nieuwe kijkers en heel veel (soorten) aanbieders en sommige bioscopen en filmhuizen proberen via 'gratis' aan klantenbinding te doen. Een overzicht.
...lees meer
 

BIOSAGENDA.NL NU OOK THUIS

27-03-2020 - Nu we allemaal in thuisquarantaine zitten moeten we ineens bij alle filmaanbieders die ene film vinden die bij ons past. In week 2 van de veranderde filmwereld verandert BiosAgenda.nl met je mee, en bouwt en passant het grootste overzicht van films die nu online te zien zijn.
...lees meer
pagina 1 van 1244   volgende >   »