In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Weekend vol Nederlandse film in Ketelhuis

23-06-2017 - Het Ketelhuis gaat in dit weekend heel veel Nederlandse films van het afgelopen jaar vertonen als een voorproefje van het Nederlands Film Festival.
...lees meer
 

Recensie Câini

22-06-2017 - In het broeierige, onheilspellende Roemeense drama Câini reist de in Boekarest wonende Roman naar het dorp van zijn opa. Die is onlangs overleden en heeft zijn huis aan Roman nagelaten.
...lees meer
 

Speelweek 25: nieuw in de bioscoop!

21-06-2017 - Het is woensdag en dan weet je hoe laat het is: we zetten de nieuwste films van de week op een rij. De film van de week is Transformers: The Last Knight.
...lees meer

Interview Franciso Varone over Road to La Paz

20-06-2017 - Tijdens de afgelopen editie van het World Cinema Amsterdam sprak BiosAgenda.nl met Francisco Varone, over zijn film Road to La Paz. Het heeft even geduurd maar het interview is nu eindelijk te zien!
...lees meer
 

Recensie Late Shift

20-06-2017 - Late Shift is een interactieve film waarbij de kijker met behulp van zijn smartphone het verloop van de film kan bepalen. Of is er sprake van een schijnvrijheid? Het levert in ieder geval een leuke film op.
...lees meer
 

Film Europe Channel naar Nederland en Belgie

19-06-2017 - Het videoplatform Film Europe Channel uit Tsjechië gaat uitbreiden naar Nederland en België. Vanaf morgen kan men daar online arthouse films streamen.
...lees meer
pagina 1 van 1057   volgende >   »