In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Movies that Matter-films op Cinetree

18-09-2020 - Negen door Movies that Matter gecureerde films zijn een half jaar lang te zien — daarna wordt de selectie vernieuwd — op filmplatform Cinetree. De eerste titels zijn onder meer Stop Filming Us, Aus dem Nichts en Cold Case Hammarskjöld.
...lees meer
 

De Beentjes verstevigt zich als vod1

18-09-2020 - VOD-Trends. De Beentjes van Sint Hildegard blijft de best bekeken film op video on demand, terwijl het nog op maar één vod-platform te zien is. Binnenkort komt de film uit op alle vod-platforms ook uit.
...lees meer
 

De Beentjes van S-H klimt weer naar 1

17-09-2020 - Trends. De Beentjes van Sint-Hildegard was gisteren, na een kleine terugval maandag, weer de best bekeken film. Vanaf vandaag als koop-vod Rundfunk: Jachterwachter en als huur-vod Happy Halloween, Scooby Doo!, Vogelhuis Verhaaltjes en De Storm Doorstaan.
...lees meer

Nieuwe films in de bioscoop vanaf 17 september

16-09-2020 - ACHT nieuwe films in de bioscoop deze week, allerlei confrontaties deze week van hilarische, romantische, hoopvolle tot psychologische! De film van de week is The Personal History of David Copperfield, een film die aan kleurenblindcasting doet, wat verrassend werkt.
...lees meer
 

Robin steelt de eerste plek en behoudt het

16-09-2020 - Trends. Een grote actieweek is afgelopen, dat zal zijn weerslag hebben in deze lijst. Vanaf nu in de lijst zullen de actieweekfilms zakken en plaats maken voor de nieuwe releases die eraan komen. Nieuw als huur-vod True History of the Kelly Gang.
...lees meer
 

Robin Hood pakt weer nummer 1 positie

15-09-2020 - Trend. De Beentjes van Sint-Hildegard is een paar plekjes gezakt in de dagelijkse lijst, maar blijft nog steeds de best verkochte film van afgelopen week. De huurfilm Robin Hood pakt weer de nummer 1 positie in het dagelijkse vod-top 10.
...lees meer
pagina 1 van 1309   volgende >   »