In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Daan Bakker (c) Robbie Brussel

Interview Daan Bakker over Quality Time

25-04-2017 - Quality Time is een Nederlandse film die zo moeilijk in een hokje valt te plaatsen dat we niet meer kunnen zeggen dan dat het een aanrader is. Lees nu het interview met regisseur Daan Bakker.
...lees meer
 

Shortcutz: Ballen

24-04-2017 - Teun heeft zaadbalkanker en trekt weer bij zijn ouders in om zich te laten behandelen. Zijn huisgenoten geven hem een afscheidsfeest waarbij de emoties al snel oplopen.
...lees meer
 

Get Out recensie

20-04-2017 - Jordan Peele kennen we in Nederland als de helft van het duo Key & Peele, die samen de gelijknamige sketchshow maakte voor Comedy Central. Met zijn debuut als regisseur stort hij zich op de horror. Of is het vooral satire?
...lees meer

Cast romkom Huisvrouwen Bestaan Niet bekend

20-04-2017 - Rick Engelkes Producties (REP) begint zeer binnenkort aan de opnames van zijn eerste film 'Huisvrouwen Bestaan Niet". Afgelopen week werd de cast van de film aan de pers gepresenteerd.
...lees meer
 

Speelweek 16: nieuw in de bioscoop!

19-04-2017 - We hebben deze week een overvolle speelweek. De overvolste! Maar liefst dertien nieuwe films zijn er te bewonderen. De film van de week is Get Out. Veel kijkplezier!
...lees meer
 

Chez Nous recensie

19-04-2017 - Een Franse rechtse politieke partij, geleid door een blonde vrouw, opgericht door haar vader. Waar kennen we dat ook alweer van? Chez Nous draait er geen doekjes om.
...lees meer
pagina 1 van 1044   volgende >   »