In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Uncharted blijft bovenaan

18-05-2022 - Uncharted blijft bovenaan staan al neemt de voorsprong op Spider-Man: No Way Home wel af. Vanaf vandaag gaan twee filmhuistitels in de verhuur The Last Ride of Wolves en Hytti Nro 6. Ook de weekacties zijn van start gegaan.
...lees meer
 

Uncharted komt binnen op 1

17-05-2022 - Uncharted gaat de dag na release direct ruimschoots aan kop van de dagelijkse ranglijst. Nieuw te koop als VOD Sun Children en DC Showcase: Constantine The House of Mystery is vanaf vandaag te huur.
...lees meer
 

Zwaar bevochte top: Spider-Man aan kop

16-05-2022 - Afgelopen weekeind werd de toppositie zwaar bevochete en het is stuivertje wisselen tussen Spider-Man: No Way Home en Sing 2. Vanaf vandaag te koop Uncharted met Tom Holland en te huur The Tiger Rising.
...lees meer

Stagnatie in top VOD's

15-05-2022 - Het mooie weer, de Eurovisie Songfestival en de laatste week van de ere-divisie-voetbal hebben ervoor gezorgd dat er weinig veranderingen in de top van de ranglijsten. De muziek-feelgood-film Sing 2 behoudt de eerste positie.
...lees meer
 

Première Moloch

14-05-2022 - Gisteravond was in Koninklijk Theater Tuschinski de première van de horrorfilm Moloch, het speelfilm debuut van regisseur Nico van den Brink, met Sallie Harmsen in de hoofdrol.
...lees meer
 

Intensieve strijd voor nummer 1 positie

14-05-2022 - De strijd om de nummer 1 positie bij de VOD's is in alle hevigheid uitgebroken. Nu neemt Sing 2 de koppositie weer over. No Time to Die klimt langzaam maar zeker weer hoger de top 10 in.
...lees meer
pagina 1 van 1466   volgende >   »