In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Nieuwe films in de bioscoop vanaf 30 januari

29-01-2020 - Zeven nieuwe films komen er in de bioscoop deze week! Een geluk aan filmgenres: een donker sprookje, Japaanse jeugd, politie infiltratie maar dan anders, tot een bijzonder duur goedje. De film van de week is Onze Jongens in Miami, ook in de VS maakt menig hart een sprongetje.
...lees meer
 

Onze Jongens over de Rode Loper

28-01-2020 - De nieuwste film van de romkomregisseur Johan Nijenhuis Onze Jongens in Miami gaat in première en onze fotograaf fotografeerde onder anderen Jim Bakkum, Martijn Faber, Eva van de Wijdeven en Juvat Westendorp. Ook te zien tijdens een ladies-night!
...lees meer
 

IFFR 2020 is van start

24-01-2020 - Met de film van filmmaker João Nuno Pinto MOSQUITO ging het Internationale filmfestival van Rotterdam (IFFR) voor de 49e keer van start. Onze fotograaf was erbij en fotografeerde ale genodigden van 5x fesitvaldirecteur Bero Beyer.
...lees meer

Black Light werpt licht op 'zwarte cinema'

24-01-2020 - De verbeelding van zwarte identiteit in film — van 1920 tot nu — staat centraal 6 maart t/m 15 aprill. Eye Filmmuseum nodigde twaalf gastcuratoren uit om voorstellingen te maken rondom films die zijn geselecteerd om hun zeggingskracht en unieke visuele stijl.
...lees meer
 

Adil & Bilall over hun Hollywood succes

22-01-2020 - BiosAgenda.nl interviewt de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah over hun zeer succesvolle Hollywood-debuut Bad Boys For Life, hoe het is om met sterren als Will Smith en Martin Lawrence te werken en over one-takers.
...lees meer
 

Award Ceremony in beeld

22-01-2020 - BiosAgenda.nl was ditmaal bij de gele loper van Shortcutz Amsterdam 2020 Award Ceremony op bezoek en onze fotograaf legde de filmnotabelen en prijswinnaars van de avond vast.
...lees meer
pagina 1 van 1222   volgende >   »