In de lounge deze week: 0 reacties 3 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Martin Koolhoven stapt uit Rotterdam, I Love You

24-07-2017 - Martin Koolhoven is niet langer ÚÚn van de deelnemende regisseurs van Rotterdam, I Love You. Koolhoven kon de rechten voor een specifiek verhaal niet regelen.
...lees meer
 

Shortcutz: Blow, Howl, Whistle

24-07-2017 - Juan en Djari zijn twee vreemden die elkaar ontmoeten in Rio de Janeiro. Juan heeft echter een slecht voorgevoel en vertrekt.
...lees meer
 

Recensie Dunkirk

21-07-2017 - Filmliefhebbers kijken er al tijden naar uit: Dunkirk, de nieuwste film van Christopher Nolan (The Dark Knight, Memento, Interstellar). We kunnen de film nu eindelijk aanschouwen.
...lees meer

In november nieuwe Nederlandse films op TV

20-07-2017 - In november worden op NPO 3 nieuwe Nederlandse films uitgezonden. Deze producties, die vroeger bekend stonden onder de noemer One Night Stand, zullen ook te zien tijdens het Nederlands Film Festival.
...lees meer
 

Speelweek 29: nieuw in de bioscoop!

19-07-2017 - Het is Vierdaagse in Nijmegen en dat betekent dat de werknemers van BiosAgenda zich bezig houden met feest! Als het alsnog te druk wordt gaan we alsnog lekker de bioscoop in! Er komen zeven nieuwe films uit en de film van de week is Dunkirk.
...lees meer
 

Shortcutz: Mein Gro▀vater Wolfgang

17-07-2017 - In deze short gaat de Duitse regisseur Hannes Schilling in gesprek met zijn grootvader. Dat levert een boeiende documentaire op.
...lees meer
pagina 1 van 1063   volgende >   »