In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Long Shot en Unhinged populairste vod's

03-12-2020 - Trend. Long Shot en Unhinged blijven populair en ook The Last Full Measure komt weer bovendrijven. Daarnaast zijn met nog twee dagen tot pakjesavond de Sinterklaasfilms erg gewild. Vanaf vandaag als koop-vod Relic en als huur-vod Skyfire, Peninsula en Paradise Drifters.
...lees meer
 

Long Shot debuteert op 1 vod's

02-12-2020 - Trends. De eerste ‘Movie of the Week’ LONG SHOT komt op de eerste plek binnen in de dagelijkse top 10 en weet de populaire ‘Unhinged’ en ‘Ava’ achter zich te laten. Nieuws als huur-vod: Nieuwe releases vandaag huur Billie, Madre en Berlin Alexanderplatz.
...lees meer
 

Nieuwe films in de bioscoop vanaf 3 december

02-12-2020 - Er komen 9 nieuwe films in de bioscoop deze week! Veel spanning en actie in het aanbod, zoals in een Iraanse politiedrama. De film van de week is Rifkin's Festival, een ode aan Europese cinema.
...lees meer

Flinke opschudding aan top vod's

01-12-2020 - Trends. Er zijn flink wat verschuivingen geweest in de dagelijkse top 10, wat het gevolg is van Cyber Monday. Op de laatste dag van het Cyber Weekend werd er massaal gekeken naar de kortingsfilms. Nieuw als huur-vod Lamentations of Judas. Movie of the Week: Long Shot.
...lees meer
 

Ava 1, Sinterklaas op 3, 5 en 8

30-11-2020 - Trend. Met nog een paar dagen tot 5 december waren voornamelijk de Sinterklaastitels populair gisteren. Verder zijn er weinig veranderingen in de ranglijsten. Nieuw als huur-vod El Principe en de Nederlandse klassieke Wilde Mossels.
...lees meer
 

Dubbele zondag Shortezt Hour

29-11-2020 - Vandaag is de laatste dag van de dagelijkse uitzendingen van Shortcutz Amsterdam THE SHORTEZT HOUR om 20:20 worden de korte films SEE ME en A BORING DAY IN HELL vertoond en daarna volgt er een Q&A met de makers.
...lees meer
pagina 1 van 1336   volgende >   »