In de lounge deze week: 0 reacties 3 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Recensie War For The Planet Of The Apes

13-07-2017 - War For The Planet Of The Apes is derde film in de reeks nieuwe Planet Of The Apes-films. Deze derde en laatste film is een meer dan uitstekend slotstuk.
...lees meer
 

Recensie Louise en Hiver

12-07-2017 - De Franse regisseur Jean-François Laguionie staat bekend om zijn bijzondere animatiefilms. Het pareltje Louise en Hiver vormt hierop geen uitzondering.
...lees meer
 

Speelweek 28: nieuw in de bioscoop!

12-07-2017 - Vroeger was het altijd een dooie boel in de bioscoop. Tegenwoordig is dat anders en komen er lekker veel films uit! Deze week zijn het er negen en de film van de week is War for the Planet of the Apes.
...lees meer

Recensie: Viceroy's House

12-07-2017 - Gurinder Chadha is met name bekend vanwege haar komedies zoals Bend it Like Beckham, maar zij slaat met Viceroy's House een nieuwe richting in. Zij vertelt hierin over de dramatische gevolgen, die de onafhankelijkheid van India in 1947 had op de mensen die er woonden.
...lees meer
 

Moonlight regisseur verfilmt James Baldwin

11-07-2017 - Barry Jenkins, regisseur van het Oscarwinnende Moonlight, heeft zijn nieuwe project bekend gemaakt. Hij gaat If Beale Street Could Talk van James Baldwin verfilmen.
...lees meer
 

Hoofrolspeler film Theo Maassen bekend

10-07-2017 - Theo Maassen is al een tijdje bezig met de film Billy, zijn regiedebuut. Recent geleden is de hoofdrolspeler bekend gemaakt: Ruben van der Meer.
...lees meer
< vorige   pagina 2 van 1063   volgende >   »