In de lounge deze week: 0 reacties 2 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Steeds meer speciale content in de bioscoop

18-05-2017 - Bioscopen gaan zich steeds meer toeleggen op speciale vertoningen. Naast de reguliere speelfilms is steeds meer ruimte voor andere vormen van entertainment.
...lees meer
 

Recensie Alien: Covenant

18-05-2017 - Alien: Covenant is het vervolg op Prometheus (2012), de eerste onofficiŽle prequel van Alien (1979). Prometheus en Alien: Covenant spelen zich in hetzelfde universum af en zijn het begin van een op zichzelf staande reeks die de herkomst van de buitenaardse wezens uit de eerdere films van Ridley Scott onderzoekt.
...lees meer
 

Interview Ira Sachs over Little Men

18-05-2017 - Ira Sachs heeft zichzelf met Keep the Lights On, Married Life en Love is Strange op de kaart gezet als een van de belangrijkste onafhankelijke Amerikaanse filmmakers. Zijn nieuwe film Little Men is deze week in de bioscoop te zien. Biosagenda.nl sprak Sachs in Berlijn tijdens het filmfestival over de nieuwe richting die hij met deze film inslaat en het blijven ontwikkelen van zijn stijl.
...lees meer

Speelweek 20: nieuw in de bioscoop!

17-05-2017 - We hebben een hoop te bespreken deze week: er komen maar liefst negen nieuwe films uit! De film van de week is Alien: Covenant.
...lees meer
 

Woensdag start het filmfestival van Cannes

16-05-2017 - Woensdag start het beroemdste filmfestival ter wereld: Cannes. Het is dit jaar de zeventigste keer dat het festival plaatsvindt.
...lees meer
 

Shortcutz: Stupid Monkey

15-05-2017 - In deze animatie heeft een ringstaartmaki honger. Er is echter nog een ander dier in het bos met hetzelfde probleem. Let op: het wordt op een gegeven moment ietwat pijnlijk!
...lees meer
< vorige   pagina 2 van 1051   volgende >   »