In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Nieuws  Nieuws  Nieuws  Nieuws

Marry Me maakt intrede in top 3

23-06-2022 - Uncharted beleeft wederom een sterke week, terwijl het rommelt in de top 10. Vanaf vandaag doet Lost City met Sandra Bullock haar intrede in de VOD-koop-catalogus. Vanaf vandaag is te huur Moonfall.
...lees meer
 

Nieuwe films in de bioscoop vanaf 23 juni

22-06-2022 - Er komen 4 nieuwe films in de bioscoop deze week! Een reconstructie van een expeditie, aangrijpende drama over een vader en een bio-pic van de hand van muziekgek Baz Luhrmann. De film van de week is Minions: The Rise of Gru, de langverwachtte prequel.
...lees meer
 

Morbius en Sonic 2, Uncharted blijft 1

22-06-2022 - Uncharted blijft koploper, Morbius blijft hoge ogen gooien. Familiefilmhit Hopper en de Hamster der Duisternis (NL). Vandaag gelden allerlei kortingsacties: we hebben ze allemaal op een rij.
...lees meer

Uncharted komt weer bovenaan

21-06-2022 - Het weekend zit erop, de kids zijn weer naar school en dus zakt Sonic the Hedgehog een paar plaatsen. Uncharted komt weer bovenaan de lijst terug. Vanaf vandaag te huur Cinderella en er is ook een nieuwe weekfilm aangekondigd American Sicaro.
...lees meer
 

Sonic the Hedgehog 2 houdt Uncharted achter zich

20-06-2022 - Sonic the Hedgehog 2 houdt Uncharted achter zich in de dagelijkse top 10. Morbius is vanaf vanaf vandaag te koop als VOD en heel veel nieuwe speelfilms te huur als VOD, zoals Ik wist het en Flee
...lees meer
 

Uncharted doorstaat Moonfall

16-06-2022 - Moonfall blijft vooralsnog steken op 2. Aan de stabiliteit in de top 10 lijkt nu een einde te komen met zes nieuwe films die te huur zijn, zoals Licorice Pizza van Paul Thomas Anderson en de familie hit Sonic the Hedgehog 2 en Felix, op zoek naar de schat van M.
...lees meer
< vorige   pagina 2 van 1475   volgende >   »