In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Neil Patrick Harris

acteur, stemacteur
Geboren: 15-06-1973, Verenigde Staten

Neil Patrick Harris is een acteur die al op jonge leeftijd begon met acteren. We kennen hem nu als Barney in de sitcom How I Met Your Mother. Tegenwoordig is hij ook actief als regisseur.
Recent films of Neil Patrick Harris:
 
  

Biografie van Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris begon al op jonge leeftijd te acteren en in 1988 speelde hij al in z'n eerste film naast Whoopi Goldberg.

Dat leidde er uiteindelijk toe dat hij gecast werd voor de hoofdrol in de dramaserie Doogie Howser, M.D. waar hij een zestienjarige dokter speelde. Aan deze rol hield hij een Golden Globe nominatie over.

In de tijd daarna raakte hij voor het grote publiek enigzins uit beeld en hield hij zich veel bezig met toneel en musical.

In de film Harold & Kumar Go to White Castle speelt hij een doorgesnoven fictieve versie van zichzelf waardoor hij de aandacht trekt van de makers van How I Met Your Mother. Daar krijgt hij uiteindelijk de rol van de vrouwen verslindende Barney.

Trivia

Naast acteren is Patrick Harris ook actief als regisseur voor films en musicals. Zo regisseerde hij een rockversie van de musical Rent.

Wat vind jij van Neil Patrick Harris?

Neil Patrick Harris Top of Flop?
Neil Patrick Harris is top!Neil Patrick Harris is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)