In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Noortje Herlaar

acteur, stemacteur
Geboren: 22-04-1985, Nederland

Musicalactrice Noortje Herlaar startte op negenjarige leeftijd met de vooropleiding voor de Dansacademie in Rotterdam. Ze speelt in 2008 in de musical 'Dirty Dancing'.
Recent films of Noortje Herlaar:
 
  

Biografie van Noortje Herlaar

Musicalactrice Noortje Herlaar startte op negenjarige leeftijd met de vooropleiding voor de Dansacademie in Rotterdam. Ook volgde ze lessen op de Jeugdtheaterschool Hofplein in Rotterdam.

Hier speelde Herlaar onder meer in de producties 'De droom van Mozart' en 'Carmen'. In de zomer van 2003 speelde Noortje Herlaar de hoofdrol van Iris in de productie 'Onderstroom' van de stichting kunstklank.

In dat jaar werd Herlaar ook aangenomen op het Rotterdams Conservatorium voor de opleiding Muziektheater. Tijdens haar studie zingt ze onder meer bij de tienkoppige band DISCO bij de Big Band van Koos Mark. In 2007 studeerde Herlaar af met de solovoorstelling 'La Vie en Rose'.

Hierna was ze onder meer de zien in de kindermusical 'De Matroos in de Doos' van Theater Terra. Vanaf maart 2008 speelt ze de rol van Lisa Houseman, de zus van de hoofdrolspeelste Baby, in de musical 'Dirty Dancing'.

Wat vind jij van Noortje Herlaar?

Noortje Herlaar Top of Flop?
Noortje Herlaar is top!Noortje Herlaar is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)