In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Scarlett Johansson

acteur, producent, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren: 22-11-1984, Verenigde Staten

Scarlett Johnsson werd op 22 november 1984 geboren en heeft een oudere zus, broer en tweelingbroer. Ze werd bekend door de film "The Horse Wisperer" (1998) en speelde daarna hoofdrollen in diverse films.
Recent films of Scarlett Johansson:
 
  

Biografie van Scarlett Johansson

Scarlett Johansson werd op 22 november 1984 geboren in New York, precies drie minuten eerder dan haar tweelingbroer Hunter. Haar ouders zijn Melanie Sloan, een Joodse producente uit New York en Karsten Johansson, een architect van Deense komaf. Haar ouders ontmoetten elkaar in Denemarken, waarna ze naar de Verenigde Staten verhuisden. Scarlett heeft een oudere zus, Vanessa, die ook actrice is, en een broer die Adrian heet.

Scarlett begon al jong met acteren. De eerste fim waarin ze speelde was North (1994). Ze speelde hierin de rol van Laura Nelson. In 1997 speelde ze de rol van Molly Pruitt in "Home Alone III". Scarlett werd bekend bij het grote publiek met de film "The Horse Wisperer" (1998), waarin ze Grace speelde. Ze kreeg voor haar rol een Hollywood Reporter Young Star award.

Volgende films waarin Scarlett een rol vertolkte waren onder andere Ghost World (2001) en het succesvolle Lost in Translation (2003) waarin ze naast Bill Murray speelde.
pagina 1 van 3   volgende >   »

Wat vind jij van Scarlett Johansson?

Scarlett Johansson Top of Flop?
Scarlett Johansson is top!Scarlett Johansson is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)