In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Zach Galifianakis

acteur, producent, stemacteur
Geboren: 01-10-1969, Verenigde Staten

Zach Galifianakis is een Amerikaans acteur en comedian die bekend werd met zijn rol in films als The Hangover en Due Date. Hij begon zijn carrière in 1996 toen hij in meerdere TV-shows te zien.
Recent films of Zach Galifianakis:
 
  

Biografie van Zach Galifianakis

Zach Galifianakis heeft een Griekse achtergrond: zijn grootouders kwamen uit Kreta. Galifianakis zelf groeide op North Carolina.

Hij begon zijn carrière in 1996 toen hij in meerdere TV-shows te zien. Ook was hij een blauwe maandag actief als schrijver bij Saturday Night Live. Naast acteur werd Zach Galifianakis ook actief als stand-upcomedian. Zo kreeg hij zijn eigen special op Comedy Central.

Zijn grote doorbraak kwam met de film The Hangover. Deze film was een onverwachts groot succes en lanceerde de carrieres van zowel Zach Galifianakis als mede-speler Bradley Cooper. Sindsdien is Zach Galifianakis een van de bekendste comedy acteurs.

Naast film is Galifianakis ook actief op de website www.funnyordie.comTrivia

Tijdens een debat over het legaliseren van marihuana in het TV programma Real Time with Bill Maher, stak Zach Galifianakis live een joint op. Zodoende werd zijn standpunt wel duidelijk.

Wat vind jij van Zach Galifianakis?

Zach Galifianakis Top of Flop?
Zach Galifianakis is top!Zach Galifianakis is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)