In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Frank Langella

acteur
Geboren: 01-01-1938, Verenigde Staten

Frank Langella werd bekend door zijn vertolking van Dracula in het gelijknamige theaterstuk en twee jaar later (1979) in de filmversie. Hij won verscheidene prijzen voor zijn inspanningen in het theater en werd in 2008 genomineerd voor de Golden Gl
Recent films of Frank Langella:
 
  

Biografie van Frank Langella

Frank Langella, een Italiaans Amerikaanse acteur behaalde in 1959 zijn Bachelor of Arts in drama. Hij begon met acteerwerk in het theater en werd in 1977 bekend om zijn rol in de Broadway productie van Dracula. Twee jaar later speelde hij opnieuw de hoofdrol in de filmversie van Dracula.

Langella ging door met theaterwerk en verscheen o.m. als Sherlock Holmes in 'Sherlock's Last Case'. Hij verscheen echter ook steeds meer op het grote scherm en op televisie. In 1993 verscheen hij in drie elkaar opvolgende episodes van 'Star Trek: Deep Space Nine'. In 2003 verscheen hij in een episode van 'Law & Order: Special Victims Unit'.

Op filmgebied speelde hij o.m. in de remake van Lolita (1997), in Good Night, and Good Luck (2005) en Superman Returns (2006). Voor zijn rol in Starting Out in the Evening (2007) ontving hij de Boston Society of Film Critics Award.
pagina 1 van 3   volgende >   »

Wat vind jij van Frank Langella?

Frank Langella Top of Flop?
Frank Langella is top!Frank Langella is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)