In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Jared Leto

acteur, stemacteur
Geboren: 26-12-1971, Verenigde Staten

Jared Joseph Leto is zowel acteur als muzikant. Hij speelde o.a. in Fight Club en Alexander. Daarnaast is hij frontman van de rockband '30 Seconds to Mars'.
Recent films of Jared Leto:
 
  

Biografie van Jared Leto

Jared Joseph Leto is zowel acteur als muzikant. Hij werd geboren in 1971 en werd bekend als acteur in de TV-serie "My So-Called Life". Eind jaren negentig leverde hem dit rollen in grote films op zoals Urban Legend (1998 met o.a. Alicia Witt) en Fight Club (1999 met o.a. Brad Pitt en Edward Norton).

In de jaren daarna bleeft Leto succesvol als acteur. In 2000 speelde hij zowel in American Psycho als Requiem for a Dream. Enkele jaren later speelde hij in Alexander (2004) onder meer naast Anthony Hopkins en Angelina Jolie.

Naast zijn acteerwerk in deze lijst met grote films is hij actief als muzikant in de rockband '30 Seconds to Mars' die hij samen met zijn broer Shannon Leto oprichtte. Met deze band nam hij twee studioalbums op, won hij in 2006 een MTV2 Award en gaf hij verschillende live-optredens. In 2007 staat de band geprogrammeerd voor Pinkpop.

Trivia

Was verloofd met Cameron Diaz.

Wat vind jij van Jared Leto?

Jared Leto Top of Flop?
Top? Jared Leto is top!Jared Leto is flop!
Totaal: +1 (1), Week: 0 (0)