In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Britney Spears

acteur, musicus
Geboren: 02-12-1981, Verenigde Staten

Britney Spears verwierf zich in 1999 (... Baby one more Time) een vaste plek in de wereld van de popmuziek. Na een huwelijk en scheiding van Kevin Federline belandde ze in een diepe crisis, maar daar kwam ze in 2008 weer uit.
Recent films of Britney Spears:
 
  

Biografie van Britney Spears

Britney Spears, geboren in Kentwood, Louisiana, verraste begin 1999 iedereen met haar eerste single '... Baby one More Time'.

Niet alleen in Nederland, maar in vrijwel alle landen prijkte de single bovenaan de hitlijsten. Haar debuutalbum, dat de dezelfde titel als haar succesvolle hitsingle kreeg, kwam een paar weken later uit en was eenzelfde lot beschoren.

Al van jongs af aan deed Spears mee aan alle mogelijke talentenjachten in de buurt van haar geboorteplaats. Op achtjarige leeftijd deed ze auditie voor Disney Channel's 'Mickey Mouse Club', maar werd ze als te jong voor de show beschouwd.

Haar talent was echter niet onopgemerkt gebleken, want de producer van de show hielp haar aan een agent in New York, waar ze de volgende drie zomers doorbracht met het studeren van Performing Arts.
pagina 1 van 6   volgende >   »

Wat vind jij van Britney Spears?

Britney Spears Top of Flop?
Flop? Britney Spears is top!Britney Spears is flop!
Totaal: -1 (1), Week: 0 (0)