In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Jennifer Lopez

acteur, producent, stemacteur
Geboren: 24-07-1969, Verenigde Staten

Jennifer López is een Amerikaanse zangeres, actrice, danseres, ontwerper en mode-icoon. Hoewel ze van Puerto Ricaanse afkomst is, groeide ze op in de Bronx in New York.
Recent films of Jennifer Lopez:
 
  

Biografie van Jennifer Lopez

Jennifer López is een Amerikaanse zangeres, danseres, actrice, ontwerper en mode-icoon. Hoewel ze van Puerto Ricaanse afkomst is, groeide ze op in de Bronx in New York.

Jennifer en haar twee zussen kregen een strenge katholieke opvoeding. De meisjes moesten van hun ouders zoveel mogelijk engels praten, omdat ze zo hun kansen in de maatschappij konden vergroten. Lopez' moeder ondersteunde Jennifer vooral om op dansles te gaan. Op haar 16e stopte Jennifer met school en werkte ze een tijdje bij een advocatenkantoor.

Om haar zang-, dans- en acteerlessen te kunnen financieren ging J.Lo 's nachts op pad om in nachtclubs te dansen. Hierop stelde haar moeder haar voor de keuze: het huis uit, of blijven en niet meer naar de nachtclubs gaan. Lopez ging uit huis en kon intrekken bij haar dansleraar. Ze kreeg door het vele werk in dansclubs aanbiedingen om in muziekvideo's als achtergronddanseres te spelen.
pagina 1 van 5   volgende >   »

Wat vind jij van Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez Top of Flop?
Jennifer Lopez is top!Jennifer Lopez is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)