In de lounge deze week: 0 reacties 3 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Debra Messing

acteur, stemacteur
Geboren: 15-08-1968, Verenigde Staten

Debra Messing is vooral bekend van haar rol als Grace Adler in de televisieserie 'Will & Grace'. Ze volgde een zeer hoog aangeschreven acteursopleiding en speelde in 2005 haar eerste hoofdrol in The Wedding Date.
Recent films of Debra Messing:
 
  

Biografie van Debra Messing

Debra Messing begon met acteren en zingen op de middelbare school in musicals. Ze volgde, op aanraden van haar ouders, een opleiding in theaterwetenschappen. Ze werd aangenomen op het prestigieuze Graduate Acting Program in New York en haalde haar master in fijne kunsten.

In 1995 speelde Messing had haar debuut in A Walk in the Clouds. Hierdoor kreeg ze een rol in de televisieserie 'Ned and Stacey' van 1995 tot 1997.. In 1998 speelde ze de hoofdrol in de dramatische science fiction televisieserie 'Prey'. In hetzelfde jaar werd ze gecast voor de serie 'Will & Grace'. Deze serie werd een groot succes.

Ze speelde vervolgens een aantal bijrollen in o.a. Hollywood Ending, The Mothman Prophecies(2002) en Along Came Polly (2004). In 2005 speelde ze haar eerste hoofdrol in The Wedding Date. De film werd tamelijk goed ontvangen.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Debra Messing?

Debra Messing Top of Flop?
Debra Messing is top!Debra Messing is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)