In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Demi Moore

acteur, producent, stemacteur
Geboren: 11-11-1962, Verenigde Staten

Demi Moore maakte in 1982 haar debuut als actrice in de science fiction/horror film Parasite. Gedurende de jaren '90 verscheen ze in een hele rits kaskrakers, waaronder Ghost. Inmiddels kennen we haar van Charlie's Angels: Full Throttle.
Recent films of Demi Moore:
 
  

Biografie van Demi Moore

Demi Moore maakte in 1982 haar debuut als actrice in de science fiction/horror film Parasite; de film was een hit binnen het drive-in circuit. Ze werd echter pas bij een breder publiek bekend dankzij haar rol van Jackie Templeton in de soap General Hospital.

In het midden van de jaren '80 was Moore te zien in jeugd georiŽnteerde films zoals St. Elmo's Fire en About Last Night. Maar pas in jaren '90 brak haar succes echt los. Gedurende die tijd verscheen ze in een hele rits kaskrakers: Ghost, A Few Good Men, Indecent Proposal, Disclosure en The Hunchback of Notre Dame. Daarna daalde haar reputatie weer door een aantal geflopte films, waaronder Striptease en "G.I. . Jane".

Moore richtte samen met Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en ex-man Bruce Willis een internationale keten van Planet Hollywood thema restaurants op.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Demi Moore?

Demi Moore Top of Flop?
Flop? Demi Moore is top!Demi Moore is flop!
Totaal: -1 (1), Week: 0 (0)