In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Hans-Peter Velthoven

camera
Geboren: 29-07-1965

Fotograaf Hans Peter viel tot 2 x toe in de prijzen bij de 'Zilveren Camera' voor zijn live werk van Rammstein. Naast de popfotografie werkt hij ook voor diverse bladen en is hij de vaste fotograaf van 3FM, MAN Dakar-team en het Nuon Solar Team.
Recent films of Hans-Peter Velthoven:
 
  

Biografie van Hans-Peter Velthoven

Fotograaf Hans Peter viel tot tweemaal toe in de prijzen bij de 'Zilveren Camera' voor zijn live werk van Rammstein. In eigen land werkt Hans-Peter ondermeer samen met Bløf, Kane, IOS, Stevie Ann, the Sheer en Xander deBuisonjé.

Internationaal maakt Hans Peter fotowerk voor de bands als Stereophonics, Il Nino en Muse. Inmiddels heeft het management van Robbie Williams interesse getoond in een beeldverslag van diens tournee.

Zijn werk kenmerkt zich door een 'ruwe' en directe benadering van de artiest, die hij neerzet met veel dynamiek. Hans Peter vindt het belangrijk dat zijn foto's puurheid, passie en eerlijkheid uitstralen.

Naast de popfotografie werkt hij als fotograaf voor diverse bladen en is hij de vaste fotograaf van 3FM, MAN Dakar-team en het Nuon Solar Team.

In 2007 kwam zijn eerste fotoboek 'HP-PH' uit met een selectie van popfoto's van nationale en internationale artiesten die hij voor zijn lens gehad heeft. 'The camera is of the mind....the picture of the soul' aldus Hans Peter

Wat vind jij van Hans-Peter Velthoven?

Hans-Peter Velthoven Top of Flop?
Hans-Peter Velthoven is top!Hans-Peter Velthoven is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)