In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Jason Bateman

acteur, producent, regisseur, stemacteur
Geboren: 14-01-1969, Verenigde Staten

Jason Bateman's doorbraak kwam in 2002 met The Sweetest Thing. De afgelopen jaren verscheen Bateman in films als: Starsky & Hutch, Dodgeball en "Smoking Aces".
Recent films of Jason Bateman:
 
  

Biografie van Jason Bateman

Jason Bateman's acteursloopbaan begon in 1981 toen hij een rol kreeg in het televisiedrama "Little House on the Prairie". In het midden van de jaren '80 had hij zich opgewerkt tot tieneridool, door te verschijnen in shows als "The Hogan Family". Voor deze show regisseerde hij op zijn achttiende drie afleveringen; wat hem de jongste regisseur ooit maakte. De tien jaar daarna stond zijn carrière op een laag pitje en speelde hij enkel in een aantal tv-series.

In 2002 verscheen Bateman echter in de komedie The Sweetest Thing, samen met Cameron Diaz, Christina Applegate en Selma Blair. De afgelopen jaren verscheen Bateman in films als: Starsky & Hutch met Ben Stiller en Owen Wilson; Dodgeball met Vince Vaughn en "Smoking Aces" met Ryan Reynolds en Ben Affleck. Dit jaar zal hij onder andere verschijnen in het filmdrama The Kingdom en in de komedie Juno.

Trivia

Sinds 2001 is Jason Bateman getrouwd met actrice Amanda Anka, de dochter van zanger en acteur Paul Anka.

Wat vind jij van Jason Bateman?

Jason Bateman Top of Flop?
Jason Bateman is top!Jason Bateman is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)