In de lounge deze week: 0 reacties 3 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Ryan Gosling

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver
Geboren: 12-11-1980, Canada

Ryan Gosling begon zijn carrière in de Mickey Mouse Club, naast Justin Timberlake. Hij brak door met The Believer en The Notebook en bereikte een hoogtepunt in zijn carrière met het veelgeprezen Drive.
Recent films of Ryan Gosling:
 
  

Biografie van Ryan Gosling

De Canadees-Amerikaanse acteur Ryan Gosling werd geboren in Londen, Ontario. Hij groeide op in een Mormoonse gemeenschap en werd geschoold door zijn moeder. Op zijn dertiende auditeerde hij voor de Mickey Mouse Club, waar hij werd gekozen uit 17.000 kinderen. Twee jaar lang verscheen hij in het programma en leefde hij met de familie van co-star Justin Timberlake.

Hoewel hij geen drama-opleiding had genoten, ging Gosling na de Mickey Mouse Club door met acteren. Hij verscheen in enkele televisieseries, totdat hij ontdekt werd door zijn rol als Joodse antisemiet in de film The Believer.

Na zijn rol in The Notebook kwam Gosling meer en meer in beeld. Hij werd door People Magazine in de top 50 'meest begeerlijke vrijgezellen' opgenomen en werd door de filmindustrie benoemd tot 'Male Star of Tomorrow'.

Een hoogtepunt bereikte Gosling met zijn optreden in Half Nelson.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Ryan Gosling?

Ryan Gosling Top of Flop?
Ryan Gosling is top!Ryan Gosling is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)