In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Wesley Snipes

acteur, producent
Geboren: 31-07-0962, Verenigde Staten

Wesley Snipes begon op zijn vierentwintigste met acteren en werd vooral bekend als actieheld door zijn rollen in films als Demolition Man en Blade
Recent films of Wesley Snipes:
 
  

Biografie van Wesley Snipes

Wesley Snipes werd geboren in Orlando, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in The Bronx. Op zijn vierentwintigste werd hij ontdekt door een agent en kort daarna maakte hij zijn debuut in "Wildcats".

Snipes werd vervolgens vooral bekend door zijn rol in actiefilms als "Passenger 57", Demolition Man en "Rising Sun", maar speelde ook succesvolle rollen in komedies als "White Men Can't Jump" en "Thanks For Everythin! Julie Newmar".

In 1998 behaalde Snipes zijn grootste succes met de eerste film van Blade, waarop Blade II en "Blade Trinity" volgden. De Blade films zijn gebaseerd op het personage Blade in de verhalen van de Marvel Comics (ook bekend van de personages Spider-Man en X-Men). Snipes speelt het personage van half mens, half vampier, superheld en vampierjager Blade. Zijn meest recente films zijn "The Contracter" en "Gallowwalker" komt uit in 2009.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Wesley Snipes?

Wesley Snipes Top of Flop?
Wesley Snipes is top!Wesley Snipes is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)