In de lounge deze week: 0 reacties 3 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Mark Wahlberg

acteur, producent
Geboren: 05-06-1971, Verenigde Staten

Mark Wahlberg heeft zich uit het drugscircuit omhoog weten te werken, eerst naar rapper en toen naar filmster. Hij vertolkte in zijn eerste films vaak de bad boys, in recentere films wordt hij al neergezet als held.
 
  

Biografie van Mark Wahlberg

Mark Wahlberg werd in 1971 geboren in Bosten, Verenigde Staten. Nadat zijn ouders scheidden, werd Wahlberg op zijn veertiende van school geschopt en belandde hij in het criminele drugscircuit. Hij bracht vijftig dagen door in de gevangenis wegens zakkenrollerij. Daarna hielp zijn broer hem uit de ellende door hem tot zanger te kronen van zijn succesvolle band 'New Kids on the Block'. Hierdoor ontstond 'Marky Mark and the Funky Bunch' en zijn eerste (rap)nummer 'Music for the People' was een hit.

Via de band werd Mark Wahlberg model van onderbroekenmerk Calvin Klein. Wahlberg had in die tijd een bad boy imago en verscheen constant in het nieuws. In 1992 bracht hij een boek uit dat gewijd was aan zijn penis. Hij raakte vervolgens opnieuw in de problemen door zijn agressiviteit ten opzichte van (film)sterren. Toen hij uit de muziekwereld werd geschopt besloot hij te gaan acteren.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Mark Wahlberg?

Mark Wahlberg Top of Flop?
Top? Mark Wahlberg is top!Mark Wahlberg is flop!
Totaal: +1 (1), Week: 0 (0)