In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Elijah Wood

acteur, producent, stemacteur
Geboren: 28-01-1981, Verenigde Staten

Elijah Wood is bij het grote publiek vooral bekend van de The Lord of the Rings. Met zijn jongensachtig uitelijk was hij geknipt voor de rol van Frodo. Andere succesvolle films met Wood waren Eternal Sunshine of the Spotless Mind en Sin City.
Recent films of Elijah Wood:
 
  

Biografie van Elijah Wood

Elijah Wood is geboren in Cedar Rapidsin Iowa. Hij heeft een oudere broer, Zack en een jongere zuster Hannah Wood. Elijah is gek op honden en is zelf ook in het bezit van twee honden: Rascal en Levonne.
Heel jong entertainde Elijah al voor een publiek. Zijn moeder besloot Elijah naar Los Angelos te brengen om hem hier te laten deelnemen aan een talentenjacht. Al snel had hij hierna een baan als acteur. Hij bemachtigde kleine rolletjes in tv-series en kreeg zijn eerst grote rol al snel in de film Avalon. Vanaf dit moment nam zijn carrière een grote vlucht. Hij kreeg rollen in Paradise, "Radio Flyer", "Forever Young" met Mel Gibson en The Good Son.
Elijah speelde ook mee in de film North. Alhoewel de film slechte kritieken kreeg was men lovend over de acteerprestatie van Wood.
In 1996 speelde Elijah in de remake van de film Flipper.
pagina 1 van 3   volgende >   »

Wat vind jij van Elijah Wood?

Elijah Wood Top of Flop?
Elijah Wood is top!Elijah Wood is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)