In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Bastiaan Ragas

acteur, stemacteur
Geboren: 30-06-1971, Nederland

Alleskunner Bastiaan Ragas was onder meer te zien in Ada, 3 musketiers, als leadzanger van Caught In The Act en op tv bij All Stars, Gute Zeiten, Schlechte Zeiten en Trauma 24/7.
Recent films of Bastiaan Ragas:
 
  

Biografie van Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas begon al op zijn achtste met piano- en gitaarlessen, die hij gedurende tien jaar bleef volgen. Tijdens de middelbare school wist hij met zijn badje verschillende talentenjachten te winnen. Later trok Ragas met de groep Up With People door Europa, Amerika en Mexico. In 1990 schonk muziek alleen niet meer genoeg voldoening en besloot Bastiaan theater- en acteerlessen te nemen bij de Theater Vormings Klas in Amsterdam.

Via audities kwam hij vervolgens in 1992 terecht bij de boyband in wording Caught In The Act. Na een lange aanloop werd 'Caught In The Act' een van de meest succesvolle Nederlandse boybands ooit. Met Bastiaan als leadzanger nam de band in de periode 1992-1998 vier albums op. Ze scoorden zo'n vijftien hits in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Australie en Azie.
In 2000, twee jaar na het uiteenvallen van de groep, bracht Bastiaan zijn eerste soloplaat Tomorrow Is Looking Good uit.
pagina 1 van 3   volgende >   »

Wat vind jij van Bastiaan Ragas?

Bastiaan Ragas Top of Flop?
Bastiaan Ragas is top!Bastiaan Ragas is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)