In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Monica Bellucci

acteur
Geboren: 30-09-1964, Italië

Monica Bellucci werd op haar zestiende model en schopte het al snel tot wereldwijde vertegenwoordiger van merken als Dolce & Gabbana en Dior. In 1992 speelde ze in haar eerste film, Dracula en daarmee begon haar filmcarrière, met o.a. een rol in The
Recent films of Monica Bellucci:
 
  

Biografie van Monica Bellucci

Monica Bellucci werd in 1964 in Italië geboren. Ze werd op haar zestiende model, om haar opleiding tot advocaat te kunnen betalen. Ze werd gegrepen door de modellenwereld. In 1988 tekende ze ene contract bij Elite Model Managment in Milaan. Ze werd snel een bekend model in Parijs en New York, waar ze o.a. werkte voor Dolce & Gabbana en ELLE.

Bellucci's filmcarrière begon in de vroege jaren negentig. Haar eerste rol was in Bram Stokers Dracula in 1992.. Vervolgens speelde ze in Malèna, Brotherhood of the Wolf en "Irrévisible", maar is misschien bekender door haar rol als Persephone in The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions en als Mary Magdelene in The Passion of the Christ.

In 2005 speelde Bellucci een mooie slechte koningin in The Brothers Grimm en in 2007 was te zien als prostituee in Shoot 'Em Up.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Monica Bellucci?

Monica Bellucci Top of Flop?
Monica Bellucci is top!Monica Bellucci is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)