In de lounge deze week: 0 reacties 2 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Manoushka Zeegelaar-Breeveld

acteur
Geboren: 06-01-1970, Nederland

Manoushka Zeegelaar Breeveld is een Surinaamse actrice, zangeres en schrijfster. Op televisie speelde ze in de series Pleidooi en Domburg en had ze een vaste rol in politieserie Blauw Blauw.
Recent films of Manoushka Zeegelaar-Breeveld:
 
  

Biografie van Manoushka Zeegelaar-Breeveld

Manoushka Zeegelaar Breeveld is een Surinaamse actrice, zangeres en schrijfster. Zij is geboren in Rotterdam, maar verhuisde on haar derde naar Suriname.

Manoushka ontwikkelde al vroeg in haar jeugd interesse voor televisie. Onder regie van haar vader presenteerde ze op elfjarige leeftijd een voor en door de jeugd televisieprogramma. Na de middelbare school ging zij werken op de afdeling Pr & audio-visuals van het ministerie van defensie in Suriname.

Op haar twintigste vertrok zij naar Nederland om te studeren. In 1994 studeerde ze af met als specialisatie educatie en vorming. Het ontwikkelingswerk dat zij tijdens een stage had leren kennen werd haar grote passie. Bij het Derde Wereld Centrum Den Haag ontwikkelde en bedacht zij allerlei manieren, acties en manifestaties om mondiale problematiek kenbaar te maken bij het grote publiek.
pagina 1 van 3   volgende >   »

Wat vind jij van Manoushka Zeegelaar-Breeveld?

Manoushka Zeegelaar-Breeveld Top of Flop?
Manoushka Zeegelaar-Breeveld is top!Manoushka Zeegelaar-Breeveld is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)