In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Mila Kunis

acteur, producent, stemacteur
Geboren: 14-10-1983, Oekraïne

Mila Kunis wordt bekend dankzij haar rol in de komedieserie That '70s Show. Ze verleent daarnaast haar stem aan het personage Meg in Family Guy. Vanaf 2006 speelt zich in diverse films waaronder Forgetting Sarah Marshall en Max Payne.
Recent films of Mila Kunis:
 
  

Biografie van Mila Kunis

Mila Markovna Kunis werd geboren in het voormalig Russische Kiev (nu Oekraïne). Op haar zevende verhuisde haar familie naar Los Angeles. Al op haar negende nam ze acteerlessen in Beverly Hills, waar ze haar eerste en huidige manager, Susan Curtis, ontmoet.

Na enkele advertentiecampagnes wordt ze gecast in een aflevering van de soapserie Days of Our Lives. Kort daarna krijgt ze rolletjes in de films "Santa with Muscles" en "Honey, We Shrunk Ourselves".

In 1998 breekt Kunis door dankzij haar rol als de 16-jarige Jackie Burkhart in de televisieserie "That '70s Show". De 14-jarige Kunis loog over haar leeftijd om de rol te krijgen. De producent had een minimum leeftijd van 18 jaar gesteld, maar Mila wist hem toch te overtuigen. Een jaar later verleent ze ook haar stem aan het personage Meg in de animatieserie "Family Guy".

Na de beëindiging van That '70 Show richt Kunis zich meer op haar filmcarrière.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Mila Kunis?

Mila Kunis Top of Flop?
Mila Kunis is top!Mila Kunis is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)