In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Justin Timberlake

acteur, stemacteur
Geboren: 31-01-1981, Verenigde Staten

Justin Randall Timberlake is een Amerikaans zanger die bekend werd als zanger van de groep 'N Sync. In 2003 brak hij door als solo artiest.
 
  

Biografie van Justin Timberlake

Op 31 januari 1981 werd Justin Timberlake geboren in de Amerikaanse plaats Memphis, Tennessee. Op zijn lagere school was hij al vaste deelnemer van de talentenjachten en zijn doel was een wereldster te gaan worden.

Zijn eerste televisieoptreden was in het Amerikaanse programma 'Star Search', waar hij Christina Aguilera ontmoette. Met het countrynummer dat hij zong lukte het niet maar zijn grote doorbraak kwam een paar jaar later in 1992 toen hij werd gevraagd voor de Mickey Mouse Club, waar hij zijn latere vriendin Britney Spears ontmoette.

Tijdens zijn tijd bij de Mickey Mouse Club leerde hij ook zijn toekomstige collega Joshua Scott Chasez kennen. Na twee jaar met grote Mickey Mouse-oren te hebben opgelopen ging Justin terug naar zijn woonplaats Orlando. Samen met Scott reageerde hij daarna op een oproep van Chris Kirkpatrick en Joey Fatone die een groepje wilden beginnen.
pagina 1 van 4   volgende >   »

Wat vind jij van Justin Timberlake?

Justin Timberlake Top of Flop?
Justin Timberlake is top!Justin Timberlake is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)