In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Channing Tatum

acteur, producent, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren: 26-03-1980, Verenigde Staten

Model, acteur en producer Channing Tatum is bekend door zijn rol in Step Up (2006) en zijn modellenwerk voor o.a. Emporio Armani, Dolce & Gabani en Nautica.
Recent films of Channing Tatum:
 
  

Biografie van Channing Tatum

Channing Tatum werd geboren in Alabama en al vroeg door zijn ouders op verschillende sporten gedaan vanwege zijn onrustige gedrag.

Hierdoor ontdekte hij zijn passie voor football en kreeg een beurs om zijn talenten verder te ontplooien in West Virginia. Hij ontwikkelde daar ook zijn aanleg voor de vechtsporten Kung Fu en Gor-Chor Kung Fu.

Channing betrad de modellen wereld en kreeg klussen bij Emporio Armani, Gap, Dolce & Gabana en Nautica. Daarnaast heeft hij een aantal televisiereclames op zijn lijstje staan, o.a. voor Pepsi.

Hij begon zijn acteercarrière in 2004 in een aflevering van de televisieserie 'CSI: Miami'. Zijn eerste filmrol was in Coach Carter (2005), waarin hij een basketballer speelde. Hij speelde ook in Step Up(2006) en won een Oscar voor zijn rol in A Guide to Recognizing Your Saints (2006).

Trivia

Zijn grote doorbraak was met zijn verschijning in de videoclip van Ricky Martin's 'She Bangs', waar hij 400 dollar kreeg voor een shoot van zeven dagen.

Wat vind jij van Channing Tatum?

Channing Tatum Top of Flop?
Channing Tatum is top!Channing Tatum is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)