In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Anouk van Nes

Geboren: 26-03-1971, Nederland

Anouk van Nes speelde al in 'West side story', 'Heerlijk duurt het langst', '42nd street', 'A chorus line', 'Crazy For You' en 'Cats' en is vanaf 2008 te zien in 'Dirty Dancing'.
 
  

Biografie van Anouk van Nes

De geboren Amsterdamse Anouk van Nes volgde de opleiding voor dansdocente dans en jazzdans aan de Rotterdamse dansacademie, waarna ze haar studie vervolgde aan de Amsterdamse hoge school voor de kunsten, richting jazztheater en show-musicaldans.

Tussen de bedrijven door volgde Anouk ook cursussen aan de 'Alwin Ailey centre' in New York en 'Liane theatre Arts' in Londen. Ook in Nederland volgde ze diverse zang- en acteerlessen.

In 1994 werd Anouk danseres in 'de Rene Froger theater show'. Vervolgens speelde ze de rol van Angeliqe in 'La cage Aux folles', onder regie van Shireen Strooker.

Op tv was Anouk onder meer te zien in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Boyz dreamz', 'Bobo's in the bush', 'De vakantie vrouw', 'Lotte' en bij de Sinterklaasmusical op SBS6.. In 2003 presenteerde ze samen met Sander Foppele het lifestyle programma 'Yorin Goes Out'.
pagina 1 van 2   volgende >

Wat vind jij van Anouk van Nes?

Anouk van Nes Top of Flop?
Anouk van Nes is top!Anouk van Nes is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)