In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Danny DeVito

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver, stemacteur
Geboren: 17-11-1944, Verenigde Staten

Danny DeVito belandde via de cosmetica in de filmwereld en brak in 1978 door met zijn rol in de televisieserie 'Taxi'. Hij is ondanks zijn zeer geringe lengte en grote breedte een van Hollywoods meest veelzijdige acteurs geworden.
Recent films of Danny DeVito:
 
  

Biografie van Danny DeVito

Danny DeVito werd geboren in New Jersey in 1944.. Zijn vader was een kleine ondernemer, hij bezat verschillende kleine bedrijven. Zijn moeder was schoonmaakster. DeVito ging naar privéscholen en werkte na zijn school in de schoonheidssalon van zijn zus. Hij belandde in de Amerikaanse academie van Dramatische Kunst om meer over cosmetica te weten te komen. Daar ontdekte hij zijn interesse voor acteren.

In 1968 had DeVito zijn eerste rol als woesteling in "Dreams of Glass". Hij raakte teleurgesteld in de filmindustrie en focuste zich vooral op theaterproducties. In 1969 maakte hij zijn Broadway debuut in 'The Man With the Flower in His Mouth'. In 1975 werd hij dan toch voor een filmrol gevraagd, en wel voor het enorme box office succes One Flew over the Cuckoo's Nest. Danny Devito's filmcarrière werd er echter niet echt mee geholpen.
pagina 1 van 3   volgende >   »

Wat vind jij van Danny DeVito?

Danny DeVito Top of Flop?
Danny DeVito is top!Danny DeVito is flop!
Totaal: 0 (0), Week: 0 (0)