In de lounge deze week: 0 reacties 0 meningen 0 top/flops
Bookmark and Share

Keira Knightley

acteur
Geboren: 26-03-2007, Groot-BrittanniŽ

Keira Knightley begon al vroeg met acteren. Haar doorbraak kwam dankzij haar rol in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. Ze kreeg grote bekendheid door haar rol in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.
Recent films of Keira Knightley:
 
  

Biografie van Keira Knightley

Keira Knightley is de dochter van acteur Will Knightley en actrice/scriptschrijver Sharman MacDonald. Al vroeg begon ze met acteren en kreeg op zesjarige leeftijd al haar eigen agent. Ze speelde in verscheidene televisieseries, onder meer naast Peter O'Toole.

Haar eerste grote rol was als de stand-in van Queen Amidala in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. Hierna kreeg ze de ene na de andere aanbieding. Ze was te zien in onder meer "After the Hole", Bend it like Beckham en Pure.

Haar populariteit reikte tot grote hoogte dankzij haar rol in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. De film was een enorm commercieel succes en ook in de twee vervolgfilms speelde Knightley de rol van Elizabeth Swann.

Mei 2007 gaf de actrice aan dat ze het leven als beroemdheid zat begon te worden en dat ze eraan dacht om te stoppen met acteren.

Trivia

Had al op zesjarige leeftijd een eigen agent.

Werd in 2004 door New Women's Magazine verkozen tot knapste beroemdheid.

Wat vind jij van Keira Knightley?

Keira Knightley Top of Flop?
Top? Keira Knightley is top!Keira Knightley is flop!
Totaal: +1 (3), Week: 0 (0)